Agents de la Policia Nacional de la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona (UFAM) de Xàtiva van detindre a inicis del mes a un home de 28 anys, d'origen marroquí, com a presumpte autor d'un delicte de coaccions (assetjament) causat a diverses dones de la zona, expliquen des de la Policia Nacional. 
Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents que diverses dones estaven sent assetjades en diferents àmbits de la seua vida per un home, tot això motivat per un ànim lasciu i sexual, expliquen fonts de la Policia. Realitzades les oportunes investigacions, es va tindre coneixement que l'home acudia de manera reiterada i diària als llocs de treball de les víctimes i als seus domicilis, on realitzava gestos obscens i manifestava diversos comentaris desagradables cap a elles, i fins i tot va arribar a perseguir-les pel carrer. Tot això va causar a les víctimes greus trastorns en la seua vida diària.
Davant tals fets, els agents van detindre a l'home com a presumpte autor del delicte de coaccions (assetjament). L'arrestat, amb antecedents policials, ha sigut posat a disposició judicial. Posteriorment va ser decretada la seua llibertat provisional amb càrrecs i es va establir una prohibició de comunicar-se i acostar-se a una de les víctimes, al seu lloc de treball i als llocs que ella freqüent.