L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha publicat la convocatòria de les beques IVACE Exterior. Són un total de 70 beques remunerades d'especialització en Internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'anglés i que no estiguen treballant. 
La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat "la aposta de la conselleria d'Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la Internacionalització". 
L'actuació és susceptible de ser cofinançada pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027 o qualsevol altre fons de la Unió Europea, de la mateixa manera que aquelles operacions que donen suport a la seua realització.
La formació teòrica, orientada a les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, consta d'un curs sobre Marketing digital orientat a la Internacionalització, de 80 hores de duració, així como un curs Superior d'Internacionalització de l'Empresa, de 220 hores de duració. 
L'objectiu és proporcionar una visió global de l'activitat empresarial internacional i de l'entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.
Les beques tenen un any de duració i inclouen a més formació pràctica que es desenvolupa en les filials d'empreses valencianes en l'exterior. Les persones interessades trobaran tota la informació en: www.ivace.es. El termini per sol·licitar les beques IVACE Exterior finalitza el 29 de juliol de 2022 a les 14:00 hores.