La Conselleria de Sanitat Universal ha establert una nova estratègia de vacunació front al coronavirus per accelerar la immunització. Per un costat, un objectiu és oferir la vacunació amb les dosis de reforç a la població major de 60 anys o vacunats amb Janssen que encara no l’han rebuda abans que finalitze l’any.
Per altra part, les persones vacunades en el seu moment amb la pauta exclusiva de AstraZeneca (doble dosi o simple, en el cas d’haver passat la malaltia), seran citades per rebre la dosi de record abans que finalitzen les festes de Nadal, incloent el personal docent o la resta de personal essencial.
En total són 277.581 persones les que han sigut inoculades amb AstraZeneca. L’objectiu és que els docents puguen tornar al col·legi amb la dosi de record.  
S’han instal·lat 47 punts de vacunació estables en la Comunitat Valenciana i 149 equips de vacunació. La Conselleria citarà per SMS o telefonada. Per tant, l’usuari de qualsevol d’estos grups rebrà una cita programada i tindrà que acudir al lloc que se li indique. Se li citarà en un dels 47 punts de vacunació o en un centre sanitari.
Una vegada s’hagen vacunat estos grups, Sanitat començarà a citar a les persones majors de 50 anys i després a les persones majors de 40 anys.