Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 29 anys, com a presumpte autor dels delictes de defraudació de fluid elèctric i contra la salut pública, després de localitzar dos plantacions de marihuana a l'interior d'una nau industrial distribuïdes en dues sales amb més de 3.000 plantes en diferents estats de creixement.
Les investigacions van començar a la fi de l'any passat, en tindre coneixement els agents que una nau industrial del polígon de la Masia del Jutge a Torrent, podria albergar una plantació de marihuana “indoor”.
Realitzades les primeres indagacions i localitzat el punt exacte de la nau, els agents es van desplaçar fins al lloc, on van poder apreciar una forta olor de marihuana, i van observar com la porta estava tancada.
Els policies van cridar, i els va obrir un jove que al principi es va mostrar reticent i va intentar tancar la porta. Finalment, va autoritzar al fet que els investigadors feren una inspecció, en la qual van localitzar dos habitacles construïts amb pladur d'on emanaven una forta olor de marihuana.
Finalment, van localitzar en les dos sales construïdes de pladur dos plantacions de marihuana, la primera amb 1.595 plantes en un estat avançat de floració i en la segona 1.505 plantes en estat mitjà de creixement, per la qual cosa el jove va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de defraudació de fluid elèctric i contra la salut pública.