Un agent de la Policia Nacional del Grup d'Operacions Especials (Goes) fóra de servei ha rescatat aquest matí a València a un treballador que es trobava en una vagoneta vertical, la qual s'havia despenjat, quan estava treballant a l'altura de la planta número dotze d'un edifici.
Els fets han ocorregut sobre les nou i mitja del matí de hui, quan un agent fora de servei que es trobava en el seu domicili, situat en la planta 15, ha començat a sentir crits d'auxili d'un home. Alertat per les veus, ha tret el cap a l'exterior i en veure el que ocorria ràpidament ha baixat a la planta número 12 on ha localitzat a un treballador aterrit que s'havia despenjat d'una vagoneta.
L'home es trobava suspés entre dos plantes, per la qual cosa el Policia, amb l'ajuda d'un cable de seguretat que prèviament ha passat per la barana metàl·lica, ha apuntat el seu cos i amb la seua mà dreta l'ha pujat a pols, per a a continuació enganxar-lo amb l'arnés que portava posat l'operari per a posar-lo fora de perill dins d'una terrassa.
Gràcies a la intervenció del policia fora de servei, l'home es troba en perfecte estat de salut, malgrat la situació de perill.