La Fira de Turisme de Madrid, FITUR, és una de les més destacades del sector a nivell internacional i ahir, 18 de gener, va estar present Bocairent de la mà del patronat Turisme València. La delegació local va estar encapçalada per l’alcalde, Xavi Molina, acompanyat de la regidora M. Luz Pascual; del president de l’Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai, Ximo Carbonell, i de la presidenta de l’Associació d’Hostaleria i Turisme de Bocairent, Catalina Gómez.
El municipi va presentar l’oferta turística a través d’un vídeo promocional que posava en valor l’experiència completa que ofereix Bocairent al visitant. A més, una segona projecció va servir per a destacar l’atractiu que tenen les festes que se celebraran a partir del 3 de febrer. “Sempre és bon moment per a visitar Bocairent, però més encara quan hi ha manifestacions tan potents com les que representen els nostres Moros i Cristians”, afirma Pascual.
La participació de Bocairent en FITUR també va suposar l’oferiment de productes gastronòmics tradicionals per part de dos establiments de l’Associació d’Hostaleria i Turisme. En aquest sentit, Casa Rosa va cuinar un plat típic com és ‘la borreta’ i Mercacentro va servir vins i pericana de la zona. “Vindre a Bocairent és gaudir d’una vivència en tots els sentits i això és el que hem volgut transmetre en FITUR: riquesa patrimonial, riquesa de tradicions i riquesa de sabors; tot sumat, una experiència plena”, conclou la regidora de Turisme.