La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bocairent ha anunciat la finalització de la temporada de piscina per al pròxim cap de setmana. Serà el punt i final a un servei que va començar el passat 17 de juny i que, a data de 31 d’agost, havia obtingut més de 12.000 entrades registrades.
Segons explica Joan Vañó, responsable municipal de l’àrea, “la temporada acabarà com va començar: amb unes jornades de portes obertes”. Per tant, durant els dies 9 i 10 de setembre, l’accés serà gratuït per a totes aquelles persones que vulguen gaudir de les instal·lacions en horari d’11.00 a 20.00 hores.
El regidor d’Esports assenyala que “la piscina municipal de Bocairent ha tornat a comptar amb la confiança de moltíssims banyistes tant del municipi com d’altres localitats veïnes”. En aquest sentit, Vañó fa un balanç positiu: “Hem tingut gran quantitat de públic i, a més, no hi ha hagut cap incidència rellevant; per tant, estem satisfets i sobretot estem compromesos a seguir millorant les instal·lacions i els serveis”.
L’edil destaca igualment que el bany lliure s’ha acompanyat de tota una sèrie d’activitats durant els últims mesos: cursos de natació, aquaeròbic, ioga, bibliopiscina, jocs infantils, propostes lúdiques, etc. “Volem seguir reforçant les iniciatives que es duen a terme a la piscina; aquesta serà precisament una línia de treball que ampliarem l’any que ve”, anuncia ja el regidor, que també aprofita l’ocasió per a agrair la dedicació del personal implicat en la temporada que ara acaba.