La tempesta del dimarts a la vesprada-nit va causar greus danys sobre cultius i infraestructures agràries en diverses comarques, entre elles, la Vall d'Albaida, segons una primera estimació d'urgència avançada per l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA).
A la província de València, la Vall d'Albaida va ser la comarca més castigada per la tempesta de pedra, que a alguns punts va ser de la grandària d'anous. Termes com Quatretonda, Llutxent, Benicolet i la Pobla del Duc van patir la pitjor part. AVA-ASAJA constata pèrdues de fins al 100% en horts de caquis, danys de diversa consideració en vinya, destrosses en magatzems i infraestructures, mentre que en el cas dels cítrics encara és prompte per a apreciar l'abast real de l'afecció.
AVA-ASAJA reclama a les administracions la reparació de les infraestructures agràries afectades pel temporal, així com la posada en marxa de mesures fiscals dirigides a alleujar les pèrdues econòmiques dels agricultors que han patit perjudicis en les seues explotacions.
A excepció de camps negats i trencaments aïllats en infraestructures, les precipitacions van ser positives en la resta de l'agricultura valenciana perquè van contribuir a recarregar els embassaments i aqüífers, netejar l'arbratge, estalviar regs i millorar les pastures.