La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Montaverner ha organitzat per a diumenge 23 de juny la I Fira de la Salut Intergeneracional de Montaverner, amb l’objectiu de reconèixer les entitats, associacions i col·lectius que treballen per la salut i donar a conèixer les seues activitats. 

L'acte tindrà lloc a l'espai polivalent 'La Granaïna' a partir de les 9:00 hores del matí i fins les 14:00 hores. S'instal·laran llocs informatius on s'exposaran les diferents accions, però també hi haurà tallers i activitats de caràcter lúdic i esportiu per a totes les edats relacionades amb la promoció de la salut i la participació. La Fira obrirà a les 9:00 hores. A les 9:30 hores hi haurà un taller de gimnàstica de manteniment i a les 10:00 hores Zumba kids. A les 10:30h hi haurà un taller de RCP per a xiquets. A les 12:30h continuaran les activitats amb un taller de risoteràpia.

A més, es comptarà amb els estands següents: Associació contra el càncer , que tindrà una paradeta de sucs naturals, tostades i aigua per poder esmorzar; Juanlu Tormo, que farà entrenament funcional individualitzat així com de salut corporal; Blanca Tormo, podologia; Maria Requena, fisioteràpia; Jorge López i sanitaris: tensió arterial i diabetis; Nadia García: dietètica i nutrició; Majo Navalón, estimulació cognitiva; Cardiovital Casanova: simulacre i pràctica RPC (Amb Creu Roja i Juniors); voluntariat de Creu Roja; Vera "Siempre a tu lado"; AMPA Doctor Esplugues; APP GVA Salut i venda de polseres per al desfibril·lador; Isabel i Lidia: hidratació; Mesa intersectorial de Salut; Biblioteca: lectures i menjars saludables; Festers de Sant Blai: rifa de productes saludables, amb l'animació de DJ Santa.

Per a Gloria Soriano, regidora de Sanitat, “esta cita té com a objectiu fonamental la promoció de la salut i els hàbits de vida saludables, amb vista a una vida activa, mitjançant el desenvolupament d'activitats de caràcter divulgatiu, informatiu i de conscienciació. Des de l’Ajuntament volem agrair a tots els col·laboradors, associacions, professionals de la salut per voler compartir el seu coneixement i experiència amb tot el poble i aquells que ens visiten", conclouen.