L'Escola de Ciclisme d'Ontinyent va participar en dos competicions el passat cap de setmana. Així, a Benidorm, Sergi i Nico van exhibir un impressionant rendiment en remuntar des de les últimes posicions fins al cap de la carrera, per a finalitzar tots dos en posicions davanteres.
A més, en el Campionat Autonòmic de Pista celebrat en Sant Vicent, Jaume Beneyto va destacar en obtindre una merescuda medalla de bronze en la prova d'escratx, complementada per una medalla de plata en la de puntuació. Per part seua, José Manuel Perales es va alçar amb dos títols de campió autonòmic en les disciplines d'escratx i eliminació, a les quals cal afegir dues medalles de plata en les proves de 500 metres i puntuació.
A més, l'equip cadet participava en la modalitat de Madison i en la prova de la lliga de pista Comunitat Valenciana. L'equip Madison format per Fran Gramage i Mateo Ferrero va finalitzar quart; mentre que Cristian Herrero va patir una caiguda.
En escratx, Fran Gramage va acabar primer i va pujar al primer lloc del pòdium. Mateo Ferrero va finalitzar 9é. En modalitat tempo Fran Gramage va acabar 6é i Mateo Ferrero, 11é. Els dos ciclistes van calcar els seus llocs en modalitat eliminació.
Finalment, la general del dia va finalitzar amb Fran Gramage com tercer classificat i Mateo Ferrero com 10é.