El Eset Ontinet, equip senior del Ontinyent Club Bàsquet, afrontava este passat diumenge una important visita al Centre de Tecnificació d'Alacant per a enfrontar-se al Lucentum. L'equip de Saúl Blanco tenia posades les esperances a aconseguir la primera victòria de l'any, però no va poder ser.
El primer quart va estar molt igualat, tal com reflecteix el 14-14 de l'electrònic, però el segon quart va ser per als alacantins, amb un parcial al seu favor de 25 punts- 17 punts.
L'equip de Saúl Blanco va reaccionar en la represa i va aconseguir un parcial al seu favor de 9-15, però l'últim i decisiu quart va ser per als locals amb un clar 21-16.
L'Eset es manté huité amb 5 victòries i 8 derrotes. El diumenge dia 21 rep en el pavelló Fernando Rubio al Cartagena, que és segon per la cua i que només ha guanyat un partit en el que va de lliga.