L'Ontinyent haurà de tirar d'èpica per a passar a la tercera ronda de la promoció d'ascens. Dos errors en defensa, un en cada part, han decantat el partit a favor de l'Arcos CF. L'Ontinyent, a més, ha acusat molt la baixa de Víctor Fuentes, jugador que és clau en l'esquema de Miguel Ángel Mullor i l'experiència del qual i experiència en aquest tipus de partits era vital.
En el partit disputat en un Clariano que presentava un grandíssima entrada, l'equip local ha eixit amb dos davanters, Cristo i Francesc, per a intentar decantar l'eliminatòria, però no ha fet efecte, ja que el domini de la pilota que en el primer tram ha tingut l'Ontinyent no s'ha vist reflectit en ocasions clares per a l'Ontinyent Cf.
A poc a poc l'Arcos ha anat sacsejant-se la pressió inicial de l'Ontinyent. En la primera part, el poc perill generat per l'Ontinyent ha arribat de les botes d’Abengózar per banda esquerra.

El primer tant visitant ha arribat en el 33, al servei d'una falta des del lateral que toca en Francesc en el primer pal i que supera a Raúl Poveda. Abans del final de la primera part, el golejador de l'Arcos, Antonio Sánchez, ha vist la segona groga, per la qual cosa el seu equip ha afrontat tota la segona part amb inferioritat numèrica.

La segona part ha començat amb un Ontinyent valent, a la recerca de l'empat. De fet, ha pogut empatar, però el remat de Juanan ho ha detingut el porter i la posterior rematada de Cassano s'ha marxat fora. I del possible empat a 1 s'ha passat al 0-2, en una pilota llarga del porter, que Zafra aprofita per a superar al meta Raúl Poveda.
Miguel Ángel Mullor ha donat entrada a Rafeta per a intentar refrescar l’atac. El propi Rafeta ha rematat un centre des de la dreta, però el tir ha eixit desviat. A mesura que avançava la segona part, l'Ontinyent seguia el seu domini, mentre que l'Arcos ha sabut molt bé perdre temps, amb constants interrupcions, especialment a partir del gol de l'Ontinyent, que ha arribat en el 68, obra de Fernando Doménech.

Amb un Clariano que ha animat constantment el seu equip, l'Ontinyent ha buscat l'empat, però amb més cor que cap. En el 86 Cristo ha rebut d'Angel Ortega, però la seua rematada s'ha marxat fora.
L'1-2 final obliga a l'Ontinyent a vèncer per més de dos gols de diferència o per una diferència d’un gol sempre que marque 3 o més, una empresa molt complicada, però no impossible.