L'Ontinyent ha sumat la tercera derrota consecutiva pel mateix marcador, 0-1, la segona amb la qual un penal decideix el partit. En aquest cas, el penal ha arribat ja en temps de descompte.

En la primera part, el joc ha sigut molt travat, amb moltes pilotes llargues i imprecisions. Açò ha donat com a resultat poques ocasions per a tots dos equips. El Lleida ha tingut en el minut 15 la més clara, per mitjà de Nierga, però el seu remat s'ha marxat desviat per poc. Abans, el Javi López havia enviat una pilota al pal.
Juanan des de lluny i una gran jugada de Junior Keita, que ha regatejat al defensa i al porter, han sigut de les ocasions per part dels locals. En el 41, una internada per banda dreta de Sergio Albiol ha acabat en un centre que Juanan ha pentinat i que Tito Malagón ha rematat fora de cap.
La segona part ha transcorregut pels mateixos rumbs, fins que en el minut 72 ha sigut expulsat Musa i el Lleida s'ha quedat en inferioritat. L'Ontinyent ha intentat aprofitar aquesta circumstància, però les ocasions han tardat a arribar. Entre el 90 i el temps de descompte, l'equip local s'ha pogut portar el partit en dues ocasions, una de Julen Monreal i una altra de Keita, però finalment, la jugada del partit ha sigut un penal assenyalat ja en el temps de descompte. Julen Monreal ha vist la targeta roja en aquesta jugada.