L'Ontinyent 1931 visitava esta vesprada al CD Acero. El partit s'ha decidit en la segona part, ja que en el minut 50 Víctor Revert ha sigut objecte d'un penal que Ángel Cobo ha transformat. Ha durat molt poc l'alegria per als ontinyentins, ja que en el 54, Francisco Delorenzi ha aconseguit un gran gol des de fora de l'àrea.
L'equip local, necessitat de punts, ha intentat el gol que li donara la victòria, però l'Ontinyent 1931 ha pogut mantindre el marcador. En el 77 Alexandru ha estat molt expeditiu per a evitar el gol, mentre que en 80 era el porter Dani Cerdà el que s'avançava a l'atacant local que s'havia quedat sol. En resposta, era Diego Cambra el que ho intentava per a l'Ontinyent en un tir llunyà. En el 87, Alexandru tenia una ocasió molt clara en una treta desde el cantó servida per Rafeta. Eixe remat era un avís del gol que arribaria en el 90, amb els mateixos protagonistes: centre de Rafeta des del cantó i remat d'Alexandru.
El resultat, 1-2, manté a l'Ontinyent 1931 en la segona posició de la classificació.