Els dos restaurants gestionats pels germans ontinyentins Santiago i Joaquín Prieto, La Cuina i Sents (posseïdor este últim d’una estrella Michelín), estan en la llista dels 10 restaurants d’Espanya que més van recaptar per lluitar contra la fam en 2016.
S’uneixen un any més, i amb esta ocasió van 6, a la major iniciativa solidària del sector hostaler en Espanya: “Restaurants contra la fam”, organitzada per Acción contra el Hambre i amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Hosteleria (FEHR).
La forma de recaptar estos fons consisteix en donar entre 0’50 euros i 2 euros per cada “plat solidari” o “menú solidari”, segons restaurant, amb el propòsit de lluitar contra la desnutrició infantil.
Així, continuen amb la iniciativa solidària, i des del 19 de setembre fins el 15 de novembre, en La Cuina Restaurant es publicarà la nova carta en la que apareixeran detallats els “plats solidaris” dels quals es donaran 0’50 euros. En el cas de Sents Restaurant, la campanya començarà des de l’apertura de la nova temporada del restaurant, el pròxim 3 d’octubre i consistirà en la donació de 2 euros per cada menú degustació. Per a més informació sobre la campanya i la participació dels restaurants; es publicarà informació més detallada en les pàgines web dels restaurants: www.lacuinarestaruant.es y www.sents.es.