El gran candidat per a l’ascens a Regional Preferent, l’Ontinyent 1931, es veurà les cares davant d’un dels dos grans candidats a l’ascens a Primera Regional, el Racing de Xàtiva.
Més enllà de ser un partit amistós, aquest Ontinyent 1931 – Racing de Xàtiva servirà de prova, tant a nivell esportiu com per a la tornada dels aficionats a les graderies. Amb la laxitud de les mesures sanitàries contra la covid-19 de la Generalitat Valenciana, des d’aquesta setmana ja poden entrar 1.000 persones als camps de futbol.
Així aquesta mateixa vesprada serà el primer encontre de l’Ontinyent 1931 amb públic en aquest any 2021, un partit que serà especial i que tant jugadors com aficionats afronten amb ganes, ja que més allà de ser un amistós, és el dia del rencontre.
Respecte al rival, es tracta d’un Racing de Xàtiva format a l’any 2014/15, però que ha competit de forma intermitent. En aquesta temporada 2020/21 han decidit tornar a competir i fer-ho formant un equip per lluitar per l’ascens, un ascens que estan jugant-se amb altre equip de la Vall d’Albaida, el Benigànim CF.