L'Ajuntament de Bocairent ha emés un comunicat en el qual explica que de les proves PCR realitzades entre dimecres, dijous i divendres de la setmana passada, tan sols s'ha detectat un positiu. Per tant, entenen que la situació "comença a revertir", però encara així, des del consistori demanen "mantindre la prudència que ens ha portat a aquest punt de manera relativament ràpida gràcies al comportament exemplar de la societat en conjunt".

Així, des de hui dimarts, l'Ajuntament reobri l'escola infantil municipal, però manté la resta de mesures adoptades el passat 11 de novembre, que seguiran en vigor fins al 27 de novembre. 
Des del consistori anuncien una nova reunió de la comissió de seguiment dijous que ve, dia 26, per a analitzar l'evolució i adoptar les mesures necessàries.

Des de l'Ajuntament de Bocairent llancen un missatge de "suport al personal del centre del salut pel seu treball abnegat i pel seu bon fer, que ha permés detectar una gran quantitat de casos amb una simptomatologia lleu o nul·la".