L'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent inicia la seua nova temporada 2024, amb quatre concerts que comptaran amb grans solistes i directors de prestigi nacional i internacional. 
La nova temporada va ser presentada ahir per Lluís Muñoz, des d'AD Libitum; l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor de Cultura, Álex Borrell, i el director de Caixa Ontinyent, José Pla.  
El primer concert tindrà lloc el 2 de març, i comptarà amb el director Sergio Alapont, premi al Millor Director en Itàlia per GBOSCAR-L'Eccellenza dell'Opera. S'interpretaran peces de Turina, Falla, Korsakov i Ravel. 
El 15 de juny serà el torn del segon concert, baix la direcció de Daniel Abad i amb Antonio Serrano, un dels millors intèrprets d’harmònica actualment. S'interpretaran peces de Márquez, Moncayo, Ginestera i Bernstein. 
El tercer concert serà un homenatge a Vivaldi i Mozart, i comptarà amb Vicente Mascarell com a fagot, Carmina Morellá en el violí i David Fons com a viola i director. Serà dissabte, 26 d'octubre.
L'últim i quart concert tindrà lloc el 14 de desembre, i recollirà obres de Klengel i Beethoven, amb Xavier Gagnepain com a director. David Apellániz i l'ontinyentí Guillermo Úbeda seran els violoncel·listes convidats.