Dissabte passat, 3 de febrer, va tindre lloc el concert de la segona edició del concurs de pasdobles fallers de la falla Goyadala de Godelleta. De les 18 obres presentades al concurs, l'obra de l'ontinyentí Ramón Soriano va ser seleccionada entre les quatre finalistes que van ser interpretades per la banda simfònica de la Unió Musical de Godelleta davant quasi 500 persones. El seu pasdoble "Matsim" va rebre el reconeixement dels músics de la Unió Musical de Godelleta.
El jurat va estar format per Juan José Navarro (professor del Conservatori d'Almeria), Manuel Morales (compositor i professor del Conservatori de Requena) i Vicente Gavarda.
La banda simfònica de la UM Godelleta va ser guanyadora en 2023 del primer premi del Certamen Internacional de Bandes de València (ex aequo amb la de Torrent).
La falla Goyadala de Godelleta és l'única de la localitat i viurà la seua cremà la primera setmana de març.
Mentre el jurat deliberava, la banda de la UM Godelleta va interpretar la segona part del concert, en la qual es va incloure el pasdoble de l'ontinyentí Miguel Ángel Sarrió Nadal "Lorena Navarro", segon premi en l'edició d'aquest mateix concurs de l'any passat.