L'església de Santa María va acollir el passat 22 de desembre una nova representació del Cant de la Sibil·la d’Ontinyent. Des de l’Organització destaquen el gran èxit de públic i remarquen la sorpresa que va causar el nou personatge de ‘El missatger’, que s’ha incorporat per primera vegada enguany. Un personatge que serveix com a nexe de connexió entre els món dels vius i dels morts. 
La Dansa de la Mort va ser interpretada pel solista Miquel Calabuig; les sibil·les van ser Cecilia Blanquer, Laura Valls i Consol Rico, tot baix la direcció musical de Francesc Tortosa. Van organitzar el grup de música antiga Menestrils i la Colla de Campaners, amb una amplia col·laboració del Grup de Danses d’Ontinyent, el Nou Orfeó Ontinyent, l’Agrupació Coral Llorens Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació Musical d’Ontinyent, la SUAM i els grups de percussió La Colla i El Regall. 
L'acte va finalitzar amb una gran ovació per part del públic assistent. En 2019 el Cant de la Sibil·la celebra els 20 anys del seu naixement, encara que representacions ha hagut 21 en estes dos dècades, ja que l’any 2000 es van fer dos passes.