La gran acollida que ha tingut la “mantaescola” es pot comprovar amb una xifra: en tan sols la primera setmana des que va ser presentada, Mantes Mora, empresa ontinyentina que les confecciona, ha rebut comandes per un total d'unes 20.000 unitats, sense comptar amb les que li va encarregar l'Ajuntament d'Ontinyent.
Segons explica Samuel Gramaje, gerent de Mantes Mora, aquest producte està despertant l'interès d'Ajuntaments de moltes localitats i també de comerços. De fet, en tan sols una setmana, s'han posat en contacte amb l'empresa localitats de diferents punts d'Espanya. Ara mateix, l'empresa està centrada en poder atendre tota la demanda. Segons expliquen, poden produir unes 10.000 “mantaescola” a la setmana, encara que aquesta xifra es pot incrementar segons augmente la demanda.
Hui divendres, Mantes Mora tenia previst posar a la venda la “mantaescola” a la seva botiga i a partir de la setmana que ve, servir les primeres comandes.
Amb un telèfon que no deixa de sonar, des de la signatura expliquen que la “mantaescola”, que es va començar a distribuir pels alumnes més petits, els d'infantil, té tres talles: la de 2 a 6 anys; una per als alumnes entre 6 i 11 anys i una altra a partir de 12, que també pot ser utilitzada pels adults.
A més, afegeixen, tenen constància que el producte no sols ha despertat interès en el món de l'educació, sinó que també persones que treballen en oficines s'han interessat per elles.
Per part seva, el regidor d'Educació, Óscar Borrell, valorava positivament el ressò i l'acolliment que està tenint la idea en tota Espanya, en haver despertat l'interès d'ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana i de províncies com Huelva, Còrdova, La Corunya o Albacete, entre altres. Per a Óscar Borrell, l'èxit de la mantaescola “ens torna a situar una vegada més com a ciutat innovadora i exemplar en la gestió, i no hem d'oblidar que en ser mantes elaborades a Ontinyent, això tindrà un impacte positiu en l'economia local”, manifestava.