El Campus de la Universitat de València a Ontinyent iniciarà els actes de celebració del seu 25 aniversari dins la programació de la Universitat de Tardor. L’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la seua visita a l’inici de curs al Campus, destacava el treball fet des de la Fundació en aquest periode “per tal d’impulsar un Campus que en estos 25 anys ha transformat la ciutat i la societat. Als últims anys, a més, no sols hem consolidat allò que teniem i aconseguit un nou edifici universitari, sinó que hem crescut en titulacions -ara s’imparteixen Administració i Direcció d’Empreses, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Infermeria-comptem amb ofertes d’altres tipus com “La Nau Gran” orientada a majors, i per primera volta tenim un Màster, en Psicologia General Sanitària”.
Jorge Rodríguez també posava de relleu que “la transferència de coneixement també ha estat altra de les línies de treball i hem crescut en programació cultural i en activitats com exposicions”. Per davant, “encara tenim molts reptes, i tractarem de seguir creixent en quant a graus i en atenció a necessitats específiques. Des de l’Ajuntament, comptar en la Fundació amb aliats com Coeval, Ateval, CCOO, UGT i especialment Caixa Ontinyent, ens permet consolidar el projecte de la ma de la Universitat de València i crèixer any rere any”, assenyalava. 
Des de la direcció del Campus, José Cantó avançava que aquest 25 aniversari va a tenir dos moments específicament intensos d’activitat en la Universitat de Tardor i la Universitat de Primavera, i que tot i que encara no es pot detallar la programació, “sí que estem estudiant la realització d’un acte que puga involucrar a la gent que ha format part de totes les promocions que han eixit del Campus en estos 25 anys”. Cantó afegia que aquest aniversari “és un bon moment per reflexionar sobre allò que ha aportat la universitat a la ciutat i la comarca, i estes al seu torn a la universitat”. 
El regidor d’Educació, Ferran Gandia, destacava la relació entre la universitat i Ontinyent com a “molt fructífera. El Campus va marcar un abans i un després, especialment amb l’impuls donat en l’última dècada, i aquest 25 aniversari suposa una fita important no sols per a la comunitat educativa sinó per a tota la ciutat”, remarcava.