Després de veure's detinguda fa dues setmanes la vacunació del personal docent amb AstraZeneca quan era prop de ser el torn dels centres d'Ontinyent i La Vall d'Albaida, aquest passat cap de setmana per fi va arribar l'esperat moment de l'inici del procés de vacunació.
Des del divendres 26 de març a les 16.30 quan era el torn del centre de la Milagrosa, el primer dels centres educatius d'Ontinyent que es va desplaçar fins a Xàtiva per a la inoculació de la primera dosi de la vacuna i va obrir el compte dels fins hui 14 centres que ja han passat per la capital de La Costera.
Al centre de la Milagrosa el va seguir també el propi divendres la EPA Sant Carles, però va ser durant el dissabte quan va ser el torn de quasi tots els centres educatius d'Ontinyent. Així van anar desplaçant-se des de les 12 del matí i fins a les 16.00 els centres de la Solana, Carmelo Ripoll, Vicente Gironés, Lluís Vives, Bonavista, CEE VallBlanca, Conservatori Melcior Gomis i el Centre Privat Santa María.
A partir de les 18.00 hores va ser el torn del centre elemental de dansa Opera i del Centre Parroquial San José i a les 19.00, en dos torns, va ser el moment de l'IES L’Estació, el primer institut de la ciutat d'Ontinyent en iniciar la vacunació.
A partir d'aquest dimecres i fins al dijous serà el torn de la resta de centres d'Ontinyent, que excepte inconvenient tindrà acabat l'inici del procés d'immunització de docents i personal de centres educatius prop de migdia d'aquest dijous 1 d'abril, i iniciant el compte arrere per a rebre eixa segona dosi.