La primera de les sessions al MAOVA (Museu d'Arqueologia d'Ontinyent i la Vall d'Albaida) del nou programa “Museus en Familia” impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent esgotava el passat dissabte les places ofertades, reunint una vintena de xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys per gaudir de les activitats programades. 
Es tracta d’una activitat inclosa dins les accions del “Pla Corresponsables”, posada en marxa per ajudar a les families a conciliar la seua vida familiar, laboral i personal i crear llocs de treball, que inclou tallers i activitats al Museu del Tèxtil i el MAOVA cada dissabte de matí, a les quals els menuts i menudes poden participar amb un familiar. La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, agraïa “la bona acollida a un programa en el que participen les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut, i amb el que volem afavorir la conciliació de manera útil i educativa, tot aprofitant les subvencions aconseguides de la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Igualtat”. 
Les pròximes sessions de “Museus en Familia” tindran lloc al Museu del Tèxtil els dies 11 i 25 de març, 15 i 29 d’abril i 13 de maig; i al Museu Arqueològic MAOVA el 18 de març, 1 i 22 d’abril i 6 de maig. Les activitats inclouen una visita guiada, un contacontes i diferents tallers tematitzats en aspectes vinculats al sector tèxtil, a la història o l’arqueologia. Els xiquets i xiquetes podran estar acompanyats i acompanyades per un familiar, i per apuntar-se cal reservar plaça de manera gratuïta accedint al codi QR inclós en la cartelleria que es difon sobre l’activitat, podent-se ampliar la informació al telèfon 962918207.