L'encontre entre el Vallada i l'Ontinyent CF 1931 va estar marcat pel domini dels ontinyentins que poc a poc van anar imposant sobre el verd la seua qualitat i ritme de joc. S'avançarien els de Roberto Bas a la segona part, però un gol al temps de descompte dels locals va suposar el repartiment definitiu de punts.
El partit va començar igualat, amb dos equips que no aconseguien marcar el ritme ni l'estil del partit, però poc a poc els ontinyentins van imposar el seu joc per fer retrocedir als locals, que esperaven tancats i que no permitien els atacs dels de Roberto Bas. Al minut 22 va arribar la primera gran ocasió, en un mà a mà de Lluis Felipe que va traure el porter. De nou seria protagonista el dorsal 13 dels valladins, al traure una falta directa de Jorge. L'empenta visitant no parava, i el defensa local Pablo Feo es va vestir d'heroi per als seus al llevar-li la pilota de la bota a Lluis Felipe, que rebia una passada de la mort. Carles Vila, porter local, tornaria a ser protagonista al traure un remat d'Osoro en l'última de la primera meitat.
A la represa van avisar els locals, però sense generar perill a la porta de Jordi Mompó, que veia com els tres aproximaments dels de La Costera acabaven perdent-se fora. Una vegada van passar els primers 10 minuts, els ontinyentins van tornar a controlar l'encontre, generant aproximacions fins que, al 65, un recuperat 'Búfalo' Sanchis va aconseguir obrir la llauna amb un remat de qualitat que col·locava el 0-1 al marcador. A partir del gol els partit es va trencar, i a pesar que els de Roberto Bas continuaven dominant, els locals van començar a eixir poc a poc de l'àrea per buscar l'empat, però sense ocasions clares. La millor per a la SD Vallada va ser una ocasió al 73 que va traure Jordi Mompó. Prop van tindre la sentència els ontinyentins, però de nou Carles Vila va aconseguir salvar una gran rematada de Martín Nebot. El preludi del gol local va arribar al 86, quan Jorge García va traure sota pals una rematada local. Quan s'arribava al minut 92, dels 3 que havia afegit l'àrbitre, va arribar el poal d'aigua freda, quan Carlos Castells va rematar de cap una centrada superant a Jordi Mompó i firmant el definitiu 1-1.
Aquest mateix diumenge, l'Ontinyent 1931 CF rebrà a El Clariano a La Font de la Figuera a partir de les 17:00.