Partit molt còmode per al conjunt de l'Ontinyent 1931 que va aplanar el camí al primer minut i va gaudir els següents per a derrotar al Banyeres i finalitzar 2019 com a campió d'hivern. L'equip va sentenciar en la primera meitat i els segons 45 minuts van ser un tràmit per a confirmar unes vacances com a líders en solitari.
La recollida d'aliments organitzada pel club i per la penya Supporters Blanquinegres va obrir una jornada festiva en El Clariano. Precisament els membres de la penya així com els de Creu Roja, als qui es destinava la recollida, no van poder veure un primer gol que va arribar abans de complir-se el minut 1 quan Galán, protagonista del partit, va obrir la llanda després de rebre una pilota d'Álex Pascual des de banda dreta per a col·locar l'1-0. Amb el partit totalment controlat i amb ocasions per a fer el segon, continuaven passant els minuts, fins que en el 20 una gran jugada per banda esquerra va acabar amb una passada filtrada de Galán perquè Jorge García posara el 2-0. Després de diverses ocasions d'un actiu Lluis Felipe va arribar el millor gol de la vesprada, i potser de la curta història de l'Ontinyent 1931, quan un centre des de la dreta de Osoro el va rematar en el primer pal, sense quasi angle, i de taló Galán que, acabant de girar-se per a col·locar-se recte va fer més espectacular una rematada que es va convertir en el 3-0. L'última de la primera meitat va ser per als visitants, que van tindre la seua millor ocasió de l'encontre en un mà a mà que va detindre Jordi Mompó.
En la segona meitat no va canviar res, els de Roberto Bas van continuar buscant la porteria, amb rematades i acostaments constants. Debutava Timo amb l'equip, que també va tindre la seua, però es va trobar amb la figura de l'equip visitant, el porter alacantí. Lluis Felipe va tindre les seues per a seguir la lluita pel pichichi, però unes vegades l'arquer i unes altres el pal ho van impedir. Precisament Lluis Felipe va ser el protagonista d'un dels canvis amb major diferència d'edat que es recorda, quan el jove de 17 anys va ser substituït per un mite del futbol a Ontinyent, Juanma Bas, que té 42. Bas seria un dels protagonistes del final de l'encontre, tenint ocasions i donant l'assistència del 4-0, en la qual va deixar en profunidad una pilota per a Júnior que al pal curt va batre al mà a mà a un porter del Banyeres que semblava infranquejable en la segona part.
Amb aquest resultat l'Ontinyent 1931 es va com a líder en solitari a passar el Nadal, compta tots els seus partits per victòries excepte els empats a Beniarrés i Vallada i la derrota davant del PD Ayorense. Els de Roberto Bas han anotat 39 gols i han rebut 11.