L’Eset Ontinet arribava a aquesta jornada amb algun dubte. Després d’una inesperada i inexplicable derrota a Elx, la victòria contra Altea va estar prop d’escapar-se després d’uns minuts molt roïns a l’últim quart. Eixos dubtes van quedar enterrats després d’una contundent victòria dels de Saúl Blanco a Montemar, on de nou van fer gala del seu potencial anotador.
Ben prompte es veia que anava a ser un partit de molts punts, ja que començava amb dos equips encertats ofensivament, i que ja el primer quart va finalitzar amb un resultat de 21-27, que donava bona mostra del que estava sent l’encontre. La gran diferència es va donar al segon quart, on els de Saúl Blanco van mantenir l’encert, anotant de nou altres 24 punts, mentre que defensivament van deixar als alacantins en sols 13 punts, i un avantatge al descans de +17 (34-51).
La segona part va tindre els minuts roïns de l’Eset Ontinet, en aquest cas al tercer quart on la producció ofensiva va caure fins als 15 punts, sent l’únic quart que anaven a perdre els ontinyentins, que van començar amb una renta de 12 punts el quart decisiu. Amb la lliçó apresa de l’encontre contra Altea, on el +11 a l’inici de l’últim quart no va ser suficient per tindre un partit còmode, els de Saúl Blanco van passar per damunt d’un Carolinas que sols podia vore com els col·legials anotaven una i altra vegada, per acabar guanyant el quart per 23-32, i el partit amb un contundent 77-98.
Per als col·legials van destacar ofensivament Galbis i Iker amb 20 i 16 punts respectivament, mentre que Alin Voinea, Jorge Soler i Sergio Gómez van acabar amb dobles dígits (14, 12 i 10 punts cadascun).
Aquesta setmana l’Eset jugarà a partir de les 18:30 del diumenge el duel contra el San Pedro Moixent.