L'Ontinyent ha resolt amb molta solidesa la trobada de primera ronda de la Copa del Rei, disputat davant el Poblense. L'1-4 assolit a Sa Pobla, amb hat-trick de David Torres, dóna l'accés a la segona ronda a l'equip de Miguel Ángel Mullor.
El tècnic ontinyentí ha alineat a Satoca en porteria; Sergio Albiol, Raúl Fuster, Enrique José, Jon Echaide, Javi Llor, Henrique, Álex Felip, David Torres, Juanan i Javi Zarzo.
En el minut 11 ha avisat Juanan amb un tir  des de lluny que ha rebutjat Calonge. Ha sigut el preludi del primer gol de la vesprada, obra de David Torres al servei d'una falta servida per Raúl Fuster. Álex Felip ha pogut ampliar distàncies en rematar una altra falta. En el 37, el porter de l'Ontinyent, Satoca, ha evitat l'empat en eixir a l'encontre d'Aitor Pons.
En la segona part, de nou, una falta servida per Fuster l'ha rematada David Torres per a posar en segon gol en el marcador. Dos minuts després el davanter ha aconseguit el tercer del partit i del seu compte particular després d'una obertura d'Henrique. Poc després, Torres ha deixat el seu lloc en el camp a Sergio Almirón.
El Poblense ha retallat distàncies, però l'Ontinyent ha aconseguit el quart gol en li 89, obra de José Antonio Soler.

Amb la col·laboració de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport