Partit atractiu el que es va viure en un Clariano de gala que rebia a un dels millors equips de la categoria, un Barça B que va saber patir en diversos moments i va imposar la seua qualitat per a vèncer per un enganyós 0-3 a l'Ontinyent.
L'encontre va començar disputat, amb dos equips buscant tindre la pilota i sense rebutjos en llarg. Mullor va canviar l'onze donant entrada a Zarzo per a tractar fer mal a un Mingueza fora de posició. No va ixir mal i precisament va ser per la banda dreta on l'Ontinyent creava el major perill als instants inicials. Va avisar Juanan en el minut 9 amb un llançament que va ixir lleugerament alt. La primera jugada de perill del filial 'culé' va significar el 0-1 amb una gran jugada individual d'Álex Collado que va filtrar entre línies perquè Mújica superara en el mà a mà a Craviotto. Els locals es van llançar en busca de l'empat, sobretot amb una activa segona línia. Ho van intentar Zarzo i Juanan, encara que la millor va ser per a Tito Malagón que va rematar al travesser un centre medit del primer. Abans ja havien vist com el col·legiat anul·lava un gol per fora de joc. La lesió de Tito, que estava fent un dels seus millors encontres aquesta campanya, va fer mal a l'Ontinyent que va passar pels seus pitjors minuts amb diverses ocasions blaugranes que donaven mostres de la seua qualitat. Primer Aleñá i després Collado es van trobar amb un gran Craviotto. Abans del descans la tindrien els valencians, però el tir de David Torres el va parar en dos temps Iñaki Peña.
Després de la represa van ser els catalans els que van començar millor, amb triangulacions i movent ràpid la pilota van dificultar a l'Ontinyent recuperar la possessió. Després d'uns minuts de control arribaria la jugada clau, quan Enrique José va anar al tall dins de l'àrea i el col·legiat va interpretar que va colpejar l'esfèric amb la mà de forma voluntària en la jugada més polèmica del partit. Llançaria la pena màxima Aleñá que va colpejar sec i ras fent impossible la parada d'un Craviotto que va arribar a tocar la pilota. A partir del 0-2 el partit es va tornar boig i es va convertir en un intercanvi d'atacs constant. Henrique va estar prop de fer l'1-2 als pocs minuts d'ingressar al camp, encara que Mújica també es va quedar a uns centímetres d'anotar el tercer. Els dos porters van començar a brillar, parant els llançaments de Zarzo per als locals i McGuane dels visitants. Amb l'Ontinyent bolcat a l'atac, un mal rebuig en l'àrea local va deixar l'esfèric en les botes de Aleñá que en una immillorable posició en el balcó de l'àrea va colpejar dur i ajustat per a posar el tercer ja en temps de descompte.
Primera derrota local de l'Ontinyent, segona de la temporada, que ja pensa en el vital enfrontament del dimecres a Melilla, on buscaran redimir-se i aconseguir l'accés a la ronda de setzens de final de la Copa del Rey on esperaria un dels equips de la Lliga Santander que juguen competicions europees.
Fitxa tècnica:
Ontinyent CF: Craviotto; Soler, Monreal, Enrique José, Raúl Fuster; Álex Felip (Henrique 66'), Juanan; Tito Malagón (Javi Llor 28'), Machado (Carbonell 76'), Zarzo; David Torres.
FC Barcelona B: Iñaki Peña; Guillem, Conca, Chumi, Mingueza (Oriol Busquets 63'); Sarsanedas, Monchu (Riqui Puig 73'); McGuane (Morer 90'), Aleñá, Collado; Mújica.
Gols: 0-1 Mújica (10'), 0-2 Aleñá (P) (66'), 0-3 Aleñá (92').
Àrbitre: Salvador Lax Franco va amonestar als locals Monreal, Soler, Machado, Enrique José, Henrique i Zarzo, i als visitants Mújica, Monchu, Mingueza, Guillem i Oriol Busquets.