L'Ontinyent afrontava el primer partit a casa amb Vicente Parras com a entrenador i no ha pogut oferir una victòria al seu públic, ja que el CD Ebro, que arribava com a cuer del grup III, ha aconseguit una victòria 0-2 que li serveix per a abandonar l'últim lloc de la classificació i deixa a l'Ontinyent a tan sols dos punts de la promoció de descens, que ocupa el Teruel, equip que serà el seu rival la setmana pròxima.
El partit s'ha decidit en la segona part, amb els gols de Sandro i Sergio Cortés
En la primera part, l'Ontinyent ha disposat d'ocasions per mitjà de Sergio Albiol (20), Calahorro (23) i Julen Monreal (30). Poc després ha respost l'Ebro amb una doble ocasió.
En la segona part, corria el 51 quan ha arribat el primer gol de l'Ebro, després d'una falta rebutjada que empalma Sandro per a batre a Craviotto. Vicente Parras ha mogut la banqueta amb la retirada de Juan Calahorro per a donar entrada a Tito Malagón, que ha sigut un dels quals més ha canalitzat el joc d'atac local.
Raúl González, ex de l'Ontinyent, ha marcat però el gol no ha pujat al marcador per fora de joc. En el 80, l'Ontinyent ha tingut l'empat per mitjà de David Torres després d'una pilota que Juanan ha baixat de manera acrobàtica. Del possible 1-1 s'ha passat al 0-2 en el 85, amb el gol de Sergio Cortés.
La derrota fa que el partit del cap de setmana pròxim davant el Teruel cobre major importància per a l'Ontinyent CF, ja que l'equip aragonés ocupa lloc de promoció de descens, amb només dos punts menys que l'Ontinyent.