El CD Ontinyent ha tornat a perdre. L'inici del 2020 no ha sigut com els d'Àngel Guarner esperaven, que han sofrit 2 derrotes i l'aplaçament d'un encontre des que han tornat de les vacacions nadalenques, unes vacacions que van arribar al pitjor moment per a ells.
Un camp quasi inexpugnable posava a prova al conjunt d'Àngel Guarner, en un encontre on els locals van ser millors a l'inici, buscant triangulacions per aproximar-se a la porteria de Fúnez. A pesar d'això, el gol no arribaria fins al minut 36 quan el màxim golejador dels locals marcaria l'1-0 aprofitant un baló parat.
A la represa sí que serien millor els ontinyentins, però els de La Costera aconseguirien aguantar amb tot el gol de la primera part. A pesar de la gran millora dels ontinyentins, tampoc aconseguirien posar en molts problemes al porter local, que no va haver de realitzar ninguna intervenció destacada als segons 45 minuts.
Per a més problemes, Ángel Guarner no podrà comptar amb el seu capità i referència a la zona defensiva per al vital encontre davant de la UD Oliva el pròxim cap de setmana a El Clariano, ja que Iñaki va ser expulsat. La UD Oliva compta amb 4 punts d'avantatge respecte als ontinyentins, pel que tornarà a ser una nova final.