El CD Ontinyent ha sofrit una dura derrota davant la UD Oliva en un encontre on s'enfrontaven dos equips amb l'objectiu de l'ascens, i que ha caigut de forma contundent de part dels locals, que en un frenètic final de primera part van deixar l'encontre sentenciat.
Els primers minuts van ser de domini ontinyentí, buscant els d'Àngel Guarner la porteria local, però sense tindre grans ocasions per avançar-se al marcador. Qui si ho aconseguiria serien els locals, quan van aprofitar una pèrdua en zona de centres del CD Ontinyent per fer pujar l'1 a 0 al marcador. El gol va deixar tocats als ontinyentins, més quan en la següent jugada, una errada defensiva va permetre als de La Safor marcar el 2-0 i deixar encaminat el partit. El càstic als d'Ontinyent no acabaria ahí, i es que en l'última jugada de la primera part, de nou els saforencs anotarien un gol que deixaria, esta vegada sí, l'encontre vist per a sentència al arribar-se amb el resultat de 3-0 al pas per vestidors.
La represa no va tindre cap història, amb dos equips que sabien que el partit estava acabat, van ser els locals els que van estar tocant, mentre els ontinyentins intentaven arribar amb perill a la porteria local. Sense més història, els locals encara celebrarien un últim gol, quan al 88 van deixar el definitiu 4-0.
Els d'Àngel Guarner rebran la pròxima setmana a un Real de Gandia que ve de guanyar per 3 gols a 0 a l'altre equip de la Vall d'Albaida, el Montaverner, però que mostra dos cares molt distintes, i es que com a locals estan complint amb els objectius, però en els dos desplaçaments han caigut per 4-0 i 5-1, cosa que esperen aprofitar els ontinyentins.