El passat divendres el CD Ontinyent obria un cap de setmana futboler per a la localitat i per a El Clariano.
L'encontre va arrancar mal per al conjunt ontinyentí, que quan no s'havia complit ni el minut 5 ja anava per darrere en el marcador degut a una falta de comunicació entre la defensa i el porter i que van aprofitar els visitants per col·locar el 0-1. L'encontre no era bo, sense un futbol vistós, sense ocasions i amb l'únic aproximament que va suposar el gol visitant, s'arribaria al descans.
La segona part arrancaria de forma molt diferent per als d'Àngel Guarner, que quan no s'havia complit ni un minut, van empatar l'encontre amb un gran gol de falta directa de Jabato que feia vibrar als aficionats. Quan es complia el minut 20 de la represa, un nou error dels ontinyentins va permetre el segon gol dels riberencs, que tornaven a posar avantatge al marcador. A pesar d'intentar-ho, amb més cor que cap, el CD Ontinyent va vore com una nova errada va fer pujar l'1 a 3 definitiu al marcador, i a més a més es quedaven amb 10 per l'expulsió del golejador Jabato.
No va ser un gran encontre dels blanc-i-negres que no van aconseguir dominar l'esfèric i causar problemes a un conjunt visitant que es va mostrar sòlid i contundent.