El CD Ontinyent visitava un dels camps complicats de la categoria degut a les seues característiques, de gespa natural i xicotet, però eixes possibles complicacions van durar 6 minuts, els que va tardar Cambreta en anotar el primer dels tres gols que guiarien la victòria dels ontinyentins.
L’encontre iniciava amb els dos equips controlant-se i sent conscients de les dificultats que portava, per als dos, el partit. Duraria poc eixe respecte, i és que als 6 minuts després d’un servei de banda, Cambreta va fer una jugada individual per superar al porter local i anotar el 0-1. Al minut 38, de nou en un servei de banda, el ‘pitxitxi’ Cambreta va fer el 0-2 amb el que s’arribaria al descans.
La represa va ser un anada i tornada sense grans ocasions fins al minut 70, quan el porter va traure una gran mà a llançament d’Antonio García i poc després de nou el porter va guanyar el mà a mà amb Orquín. A falta de 10 minuts Cambreta va ser tombat dins de l’àrea local i ell mateix va transformar el clar penal per anotar el seu hat-trick i posar el novè gol de la temporada, pitxitxi en solitari amb 3 d’avantatge sobre el segon.
El CD Ontinyent tornarà a viatjar, en aquest cas fins a Alcoi, per enfrontar-se al Ciutat d’Alcoi en horari i data sense confirmar.