El projecte del CD Ontinyent per a intentar ascendir a Preferent va prenent forma. Ahir dijous, als Camps de la Puríssima, el CD Ontinyent va presentar un dels que serà jugador franquícia de la temporada 2019-2020. Es tracta de Javi Ramírez, conegut futbolísticament com Jabato, mitja punta de 35 anys que compta amb una sòlida experiència a diferents categories nacionals. Així, va debutar en Segona A amb l’Hércules, quan el primer equip el va reclamar des del filial. 
Jabato sap el que és jugar play off d’ascens i guanyar-los, ja que en va aconseguir dos a Segona B, un amb el Dènia i altre amb l’Alcoyano. A més, també va aconseguir l’ascens de Preferent a Tercera amb el Muro y el Rayo Ibense.
Jabato explica que encara que ha tingut altres ofertes, ha optat per la del Club Deportivo Ontinyent “perquè em van convèncer” i per la idea del club de conformar una plantilla que aspire a ascendir a Preferent.
Javi Ramírez aporta qualitat a l’atac del CD Ontinyent i especialment en les jugades a baló parat, sempre tan importants per decidir partits. Ell mateix explica que “l’ascens és l’objectiu”, encara que reconeix que el grup que ha quedat “és molt complicat”, de fet, explica, equips com el Contestano tenen en les seues files a jugadors amb experiència en Tercera Divisió i Preferent.

Un projecte ambiciós però de la casa
El CD Ontinyent està preparant un projecte que opte a ascendir però al mateix temps, que estiga basat en la cantera, amb equips com l’Atlético de Madrid, Villarreal o Real Societat, expliquen. Tot i que van a reforçar el primer equip amb l’objectiu d’intentar ascendir, la intenció és que el primer equip estiga basat majoritàriament en els jugadors formats en l’escola del club, que compta amb una vintena d’equips, des dels més menuts fins els juvenils.

Ramón Cambra i Christian Huerta se sumen al projecte

Ahir de vesprada el CD Ontinyent va confirmar dos noves incorporacions. Es tracta del central ontinyentí Ramón Cambra i el migcentre agullentí Christian Huerta
Ramón Cambra, de 21 anys, es va formar des de categoria prebenjamí a la FEBO, club on va jugar fins juvenil. Després va passar al juvenil de l’Ontinyent CF, el Club Deportivo Ontinyent i el Bocairent.
Christian Huerta també es va formar a la FEBO i va passar després per altres escoles i clubs com les d’Agullent, Albaida o Xàtiva. Per a Christian Huerta, de 26 anys, la 2019-2020 serà la tercera temporada a l’equip amateur del Club Deportivo Ontinyent.

Doble renovació per al Deportivo Ontinyent
Dos dels jugadors més importants del Club Deportivo Ontinyent durant la temporada 2018/19, Bernat i Cambreta, seguiran formant part de l’equip dirigit per Àngel Guarner, que arranca el nou projecte 2019/20 amb dos jugadors locals.
Alberto Cambra Gandía ‘Cambreta’ és un davanter que, a pesar de tindre tan sols 22 anys, ja és tot un veterà al futbol. Va debutar a la Tercera Divisió amb l’Ontinyent CF i va jugar amb el Benigànim a Regional Preferent, categoria a la qual va ajudar a arribar al seu anterior equip, l’Olleria CF. La passada campanya va anotar 24 gols que el van convertir en el segon màxim golejador del grup, a tant sols 1 del pitxitxi.
Per la seua part, Bernat Ferrero Ríos ‘Bernat’, és un jugador ontinyentí criat a la pedrera del FEBO on va mostrar el seu gran recorregut per qualsevol de les dos bandes, i que va jugar fa dues temporades al Juvenil de l’Ontinyent CF. Amb 20 anys i tot un futur per davant, el jugador ja ha mostrat les seues qualitats en l’1 contra 1, i que a pesar de ser un jugador de qualitat, no exenta de treball.