La ratxa del CD Ontiyent escapa de qualsevol lògica. Semblava un equip mort, amb resultats molt negatius i problemes interns, i ara, unes jornades després, l’equip d’Àngel Guarner ja frega amb els dits els llocs de ‘play-off’.
S’esperava un encontre molt complicat entre el tercer i el cinqué classificat, els dos equips més en ratxa de la Primera Regional cara a cara, i quan encara no s’havia complit el minut 15 els ontinyentins aconseguirien avançar-se després d’una gran carrera per banda de Josep que finalitzà amb el remat de Francés ajustat al pal per posar l’1-0. Poc després el propi Francés tindria la possiblitat d’incrementar distàncies, però el seu remat de cap es va estavellar al travesser. Quan major estava sent el domini ontinyentí va arribar l’expulsió per doble groga de Cambreta, que deixava als seus en 10 per a tota la segona part.
Només reanudar-se l’encontre, els d’Àngel Guarner, a pesar de la inferioritat, farien el segon després de finalitzar Josep una bona assistència de Mendi per augmentar distàncies. A falta de mitja hora per a finalitzar l’encontre, els ontinyentins encara convertirien la victòria en més èpica, quan Francés, l’autor del primer gol, va veure la segona groga i va deixar amb 9 homes als seus. A pesar dels intents desesperats de l’Esides Caramanchel per buscar el gol que els clava al partit, però no va arribar.
Amb aquest 2-0, el CD Ontinyent manté la tercera posició, però aprofita l’empat entre CD Oliva i Xeraco CF per situar-se a tan sols 1 punt del lloc que dóna accés a disputar  el ‘play-off’ per jugar a Preferent la pròxima temporada.