Encontre còmode del CD Ontinyent davant d'un equip que, com deïem a la previa arribava en el pitjor moment que podia, amb 3 punts de 21 després de començar la lliga amb 12 de 12. Des de l'inici i fins que l'àrbitre va decidir acabar el partit, els d'Àngel Guarner van ser molt superiors al rival.
Quan tant sols es duien 3 minuts de partit, el CD Ontinyent ja anava guanyant, en un remat de Corella, que s'estrenava com a golejador a El Clariano, a la sortida d'un córner. Sense més ocasions per cap dels dos equips, l'àrbitre assenyalaria el final d'una primera part que tindria polèmica al reclamar-se un penal sobre Josep que no va veure així el col·legiat.
Amb l'inici de la segona part, el CD Ontinyent buscaria clarament ampliar diferències, fet que va estar prop en una ocasió clara de Josep. Quan si que arribaria el gol seria al minut 10 de la represa, quan de nou Jorge Corella va marcar en aprofitar una assistència de Pablo Francés, que deixava servit el segon gol al partit de Corella, el tercer aquesta temporada. A partir d'aquest moment el Ciutat d'Alcoy ho va intentar, trobant-se amb un gran Iván Vallés, i el partit se li posava més de cara al CD Ontinyent quan un jugador visitant no podia seguir per lesió, i l'entrenador ja havia fet els 4 canvis. Bernat, que tornava després d'unes setmanes de lesió, va aconseguir el 3-0 després d'una jugada i assistència de Tono Huertas. A poc de la conclusió, i amb els visitants amb 9 jugadors per una expulsió, va arribat el gol de l'honor obra de Joan Torró.
Els ontinyentins se sitúen en la sisena posició de la taula, col·locant-se a 6 de la UD Oliva, que actualment jugaria el 'play-off' d'ascens, per continuar creient en complir l'objectiu de l'ascens a Preferent. la pròxima pedra al camí dels d'Àngel Guarner serà el cuer, el CF Alètic Muro, que això sí, ha reaccionat les darreres jornades.