L’encontre ajornat de la novena jornada era més que important per al CD Ontinyent. A banda de seguir l’estela del líder, els de Nacho Cantó, ahir dirigits per Pau Calatayud per l’expulsió del tècnic a Moixent, es jugaven en aquest encontre tornar a la senda dels triomfs abans de les dos grans batalles de la primera volta. Un gol de Bernat a 25 minuts del final de l’encontre va suposar eixa tornada a les victòries després de dos empats consecutius.
A pesar del curt del marcador, els ontinyentins van ser clarament superiors als murers. En els primers minuts el capità Iñaki Gandía va tindre fins a 3 clares ocasions de gol en sengles rematades de cap, però no va estar encertat per avançar als seus. Cambreta també va tindre l’opció de fer el seu gol, però el remat de cap just al fil del descans va eixir fregant el travesser.
El domini dels ontinyentins no estava traduint-se en gols, tampoc a la segona part quan un remat de Javi Francés es va estavellar al travesser en els primers segons. Víctor Serra, que havia entrat al descans, va estar providencial, així com també l’entrada poc després de Bernat, ells dos van ser els jugadors que van aconseguir la jugada del 0-1, un baló llarg a l’espai per a la velocitat de Serra va acabar amb la passada de la mort perquè Bernat, entrant al segon pal, anotara el 0-1.
L’encontre no va canviar, el CD Ontinyent buscava el gol de la tranquil·litat, un gol que van perdonar primer Víctor Serra i després Cambreta. També haguera pogut arribar quan van tombar a Bernat dins de l’àrea, però el col·legiat va entendre que no hi havia penal. L’Atlètic Muro va poder amargar el dia als ontinyentins al descompte, quan va arribar l’única oportunitat dels murers, però no va acabar en gol.
Amb aquesta victòria els ontinyentins continuen tercers, però s’acosten a les places capdavanteres. Aquest cap de setmana reben en La Puríssima al CD Contestano i el pròxim arriba el tan esperat derbi local contra l’Ontinyent 1931 en El Clariano.