El passat cap de setmana del 16 al 18 de febrer, el Club d’Esquí “La Vall” d'Ontinyent es va desplaçar a l'estació lleidatana de Port Ainé a la comarca del Pallars Sobirà, amb dos autobusos amb un total de 90 esquiadors replets d'il·lusió per participar i commemorar el 25 aniversari del club. Es tracta d'un dels destins preferits dels socis i simpatitzants, amb major participació de tota la temporada, en un dels allotjaments més privilegiats del Pirineu a peu de pista, Hotel Port-Ainé en la cota 2.000.
El dissabte dia 17 va ser una jornada d'esquí esplèndida, amb temperatures que oscil·laven entre els 0° i 10° graus, cels totalment clars amb abundant sol durant tota la jornada, qualitat de neu pols-dura, recentment caiguda del dia anterior, amb 19 km esquiables d'un total de 27 km.
Al final de la jornada d'esquí, el Club va preparar un 'tardeo' especial acompanyat d'un “pica-pica”, amb tall de pernil inclòs i música en directe, amenitzada per un grup de músics per a celebrar en gran el 25 aniversari de la seua fundació, en el qual es va gaudir d'una vesprada inoblidable de convivència, festa i diversió en un ambient immillorable de celebració.
El diumenge dia 18, l'estació va començar el dia amb cels coberts i xicotetes ràfegues de sol, amb temperatures mínimes de 0° i màximes superiors al dia anterior, que van arribar a aconseguir els 13°, temperatures molt altes per a estar en ple hivern. La qualitat de neu pols-primavera amb grossàries i quilòmetres esquiables igual que la jornada anterior.
En definitiva, tot un cap de setmana en el qual tots els assistents van poder gaudir en gran de dos dies intensos d'esquí i una gran festa de vint-i-cinqué aniversari.