El Deportivo Ontinyent va tornar de Cullera amb una derrota de la qual intentarà desfer-se aquest dissabte, en els camps de la Puríssima, contra un complicat Tavernes. L'equip de Cristian Ferrándiz va rebre dos gols en dos minuts. Dos accions que van marcar el partit. El tècnic explica que, després d'aquesta derrota, l'equip es troba amb moltes ganes de jugar i brindar una nova victòria a la seua afició.
De les derrotes també s'aprén, destaca el tècnic, “quan tens errors en moments clau, cal aprendre d'eixes situacions. El primer gol va ser per falta d'experiència”.
El dissabte, a les 18.45, arriba el Tavernes, un equip que porta molts anys lluitant per jugar la promoció d'ascens. Encara que en la primera jornada va perdre, en la segona va estrenar el caseller de victòries davant el Castellonense. Ferrándiz sap que serà un partit molt complicat. En l'apartat positiu, excepte imprevistos d'última hora, el tècnic podrà recuperar a Ángel i a Capone, la qual cosa li dona més alternatives en la faceta defensiva.
Especial atenció hauran de prestar els ontinyentins a Adrià Sabater que, en l'última jornada, va aconseguir un doblet en tan sols set minuts.