El Club Martínez Valls Bàsquet ha presentat aquesta setmana la que serà la seua nova campanya de comunicació per a la temporada 20/21, en la qual per primera volta el primer equip del club, l’Eset-Ontinet, competirà en Lliga EBA. Amb Ontibàsket. Esport i Valors es vol arrelar el bàsquet a la ciutat i fer més fort el vincle entre Ontinyent i el club esportiu.
El Martínez Valls Bàsquet compta amb més de 20 anys d’història. Centenars de xiquets i joves han passat en aquestes dues dècades pels equips que conformen el club. Un club que s’ha convertit en l’únic referent del bàsquet a la ciutat d’Ontinyent. Ara és el moment de reforçar i consolidar els vincles i obrir el club, encara més, a tota la ciutat, aficionats i famílies.
El nom i eslògan de la campanya té dos punts claus. D’una banda, Ontibàsket, un nom que naix d’una activitat que s’ha desenvolupat en el mateix club i que ja compta amb una massa social, la lliga regular ‘Ontibasket3x3’. D’altra banda, els valors amb els quals compta el Club Martínez Valls Bàsquet, els quals fan d’aquest una entitat esportiva única.
Per al desenvolupament de la campanya comunicativa s’ha elaborat un decàleg de valors que s’han identificat com a propis. Amistat, diversió, il·lusió, compromís, respecte, esforç, passió, convivència, sacrifici i superació. Deu conceptes, deu valors que es promocionaran per augmentar la massa social, obrir l’entitat a gent nova i recuperar altra que haja viscut vinculada al bàsquet i els seus valors diferencials.
D’aquesta manera, Ontibàsket. Esport i Valors desenvoluparà una sèrie d’activitats i continguts. Els valors esmentats amb anterioritat seran promocionats a través de peces audiovisuals que es difondran a través de les xarxes i de reportatges escrits que seran proporcionats a la premsa escrita i digital. Continguts que comptaran experiències i testimonis en primera persona, posant nom i cognom a aquests valors.
A més, s’ha dissenyat també un logotip que identificarà les accions promogudes dins d’aquesta campanya. En aquest, al baló de bàsquet, element imprescindible, s’uneix el grifó, l’animal mitològic que apareix en l’escut de la ciutat d’Ontinyent. Un aspecte més que simbolitza que el Club Martínez Valls Bàsquet i la ciutat van de la mà, destaquen des del club.