Ja advertia Roberto Bas, tècnic blanquinegre, que el partit entre Ontinyent 1931 i Muro del passat dissabte en Copa (amb victòria de l'Ontinyent 1931) res tindria a vore amb el partit de hui en lliga.
I així ha sigut, perqupe l'Ontinyent 1931 ha caigu derrotat 0-3. El partit s'ha decidit en sis minuts de la primera part, donat que el minut 30 el Muro s'avançava en el marcador gràcies a un gol de Carretero i sols sis minuts més tard, Navar aprofitava la passivitat de la defensa local per fer el 0-2.
A la segona part, l'Ontinyent 1931 ha eixit amb la intenció de girar el marcador, però al 66, el Muro ha marcat el tercer en la treta des del cantó.
Totes les arribades locals per retallar distàncies no han fructificat i el Muro s'emporta tres puntos molt valuosos de El Clariano.