Encontre marcat per la gran solidesa defensiva del Beniarrés, que va frenar quasi totes les opcions clares dels ontinyentins. En un encontre molt semblant al de la jornada 3, els del Comtat van saber defendre la seua porteria, mentre que l'Ontinyent 1931 no va poder materialitzar el seu domini en gols.
L'encontre dels visitants va ser molt intens a la pressió, tant que fins al minut 31 no es va veure la primera ocasió local, quan Marc Pomer va arribar a línia de fons i va deixar enrere per al remat de Galán que va detindre en dos temps el porter visitant. Abans que finalitzara la primera part hi hauria una ocasió més per equip, Timo es va trobar amb les mans del porter mentre que el visitant Pau Vilaplana va llançar i el seu remat el va detindre un defensa ontinyentí tirnat-se a terra.
No canviaria la dinàmica del partit a la segona part, mentre els ontinyentins buscaven el domini amb l'esfèric, els visitants aguantaven amb les línies juntes esperant la seua opció. Fins a dos ocasions va tindre Jorge García, una després d'un gran jugada personal, però no va estar encertat en la definició. També el capità Osoro va estar prop d'avançar als ontinyentins en una falta llançada per Timo i que en un rebuig, va engaltar el d'Ontinyent que es va trovar amb una gran mà del porter  visitant. FIns al 74 hi hauria que esperar per tindre noticies ofensives dels del Comtat, en un remat de cap de Dani Bermúdez a servei de córner que va eixir desviat. No hi hauria altres clares ocasions de gol i el marcador no es mouria del 0-0 inicial, mateix resultat que a la jornada 3 al camp de Beniarrés.