En un partit amb menys ocasions del que es habitual a l'Ontinyent 1931 CF, un gran inici de segona part va deixar encarrilat un encontre que havia arribat empat al descans.
Tot i ser un encontre sense massa aproximacions, l'Ontinyent 1931 va avisar ben prompte, al minut 2 quan el porter visitant va haver de realitzar una bona estirada per detindre un llançament de Peli. No seria fins al 27 quan Marc Pomer va rebre una passada en profunditat per anotar l'1-0 deixant enrere al porter i definint amb tranquil·litat. L'empat arribaria 10 minuts després, quan una errada dels ontinyentins la va aprofitar Diego Asensi per ficar l'igualada en la primera oportunitat del Bocairent
La segona meitat tampoc deixaria moltes oportunitats, però a la primera, de nou Marc Pomer, va fer el segon dels ontinyentins, que va recollir un rebuig després d'un llançament de Lluis Felipe per posar el peu i que la pilota entrara plorant per col·Locar el 2-1. Amb el curt del marcador, que sempre deixa lloc per a esglais, va arribar el tercer tant sols 5 minuts després, quan esta vegada sí, Lluis Felipe va rebre un baló centrat per Jorge García que va engaltar el pitxitxi de l'equip deixant el definitiu 3-1. Sense massa ocasions més, tant sols una per equip, va finalitzar l'encontre, que manté a l'Ontinyent 1931 al liderat.
El pròxim partit és un dels més esperats de la temporada, quan els de Roberto Bas rebran al 'súperequip' creat per a ascendir a Primera Regional, el Promesas de Banyeres, que compta amb jugadors de Tercera Divisió. Serà el diumenge a El Clariano a les 17:00