Males notícies per iniciar l’any respecte al futbol. Si l’any 2020 l’acabàvem amb els dos equips d’Ontinyent invictes a Primera Regional, el 2021 ha començat amb la derrota del CD Ontinyent en l’encontre ajornat de la jornada 4, el que els enfrontava al Pinoso CF al camp dels alacantins.
Als pocs minuts de joc Cambreta va tindre el primer per al CD Ontinyent, però el seu remat no ha trobat porteria. El que sí que trobaria Cambreta és a Víctor Serra que va anotar el 0-1 al minut 9 de joc, posant per davant als de Nacho Cantó que estaven jugant millor eixos primers minuts. L’avís del Pinoso arribaria el 21 amb un llançament a la fusta i després al 35 marcarien de falta directa per posar l’empat.
A la represa l’encontre s’igualava, amb alguna ocasió més per part dels ontinyentins, però amb un conjunt alacantí buscant el futbol directe i les contres, i en una d’eixes va arribar el 2-1, amb un llançament per damunt del porter del CD Ontinyent que va suposar la remuntada alacantina al 72. Els últims minuts van ser del conjunt ontinyentí buscant l’empat amb tot, però eixe ímpetu va suposar el 3-1 en una contracop de llibre del Pinoso al 90 en un xut llunyà que va deixar el 3-1.
A banda de la primera derrota i la primera vegada esta temporada que els ontinyentins no puntuen, també ha sigut el primer partit de lliga on el pitxitxi del grup, Cambreta, no aconsegueix anotar, deixant la ratxa en 8 partits consecutius.