L'Ontinyent 1931 tenia una cita important per a consolidar el segon lloc de la classificació i per a trencar la mala ratxa, que li havia portat a acumular dues derrotes en lliga i l'eliminació de Copa. El rival que visitava el Clariano era el Tavernes, que abans de la jornada era cinqué classificat.
El partit va començar malament per a l'equip de Roberto Bas, que va encaixar un gol en el minut 4, quan Joan Talens aprofitava una pilota rebutjada després d'un servei de banda per a superar per alt a Popov.
Tot i el marcador en contra, tan sols tres minuts després Alexandru enviava una pilota al travesser. Mateixa sort, és a dir, la fusta, va trobar una rematada de Matías Aquino. Amb el 0-1 s'arribava al descans, a pesar del domini i ocasions locals.
En la segona part, Joan Talens robava un baló que es convertia en el 0-2. Era el minut 53 i el partit es posava més complicat per als locals. Igual que en la primera part, després del gol visitant, prompte va poder marcar l'Ontinyent 1931, però de nou la fusta ho impedia, en aquest cas, en repel·lir un remat de Peiró després d'aprofitar un rebuig a una rematada d'Aquino. En el 60, un penal sobre Peiró era aprofitat per Aquino per a reduir distàncies en el marcador. Quedaven 30 minuts per davant, però el joc tenia moltes interrupcions i targetes, sense que els locals pogueren tindre bones oportunitats per a almenys empatar. Ja amb l'equip totalment bolcat a aconseguir almenys un punt, en el 92 arribava el definitiu 1-3, en transformar Seral un penal comés ja en temps de descompte.
Tot i la mala ratxa, l'Ontinyent 1931 conserva la segona posició de la classificació, això sí, amb només quatre punts d'avantatge sobre La Nucia B.
El pròxim partit serà la visita al Dénia, desplaçament per al qual l'equip comptarà amb el suport de l'afició, que està preparant un viatge amb autobús.