L'Ontinyent 1931 CF va aprofitar la disputa de l'últim encontre de la pretemporada per realitzar la presentació del seu planter a l'afició.
L'encontre va ser molt disputat, els ontinyentins van eixir més forts i van estar més a prop del gol durant la primera meitat, amb uns actius Mateo Sanchis i Ángel Galán. Precisament seria el segon qui avançaria als ontinyentins al minut 37, després d'una gran jugada de Diego que va deixar per a la centrada d'Àlex Cambra al segon pal per al remat d'Ángel Galán al fons de la xarxa.
A la segona part, el CF Ciutat d'Alcoy li pegaria la volta a l'encontre, primer amb un gol de cap al minut 48 i posteriorment amb una pilota aturada al 68. Abans havia tingut Álex Pascual el 2-1. La resposta dels ontinyentins va ser inmediata i Mateo Sanchis va posar el 2-2 tant sols 2 minuts després del gol alcoià. Els dos equips tindrien les seues ocasions, els locals inclus van veure anul·lat un gol al minut 85 per acabar firmant un empat davant un equip de Primera Regional.
Amb aquest empat els ontinyentins han firmat 3 empats, 2 derrotes i 1 victòria en aquesta pretemporada.

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport