Diumenge passat, 27 de juny, es va celebrar a la platja de Gandia la final dels jocs escolars de ciclisme de la Comunitat Valenciana, d'on van eixir els campions autonòmics de cada categoria i on va triomfar un ontinyentí.
Van participar prop de 500 xiquets i xiquetes de les províncies d'Alacant, València i Castelló, una prova amb els millors competidors de tota la Comunitat Valenciana i en la qual l'escola de ciclisme d'Ontinyent va rendir a un gran nivell.
Dins de la gran prova realitzada per tots, cal destacar que des d'aquest diumenge Ontinyent compta amb un campió autonòmic en categoria de Principiants de primer any, després d'aconseguir el talentós Jaume Beneyto creuar en primer lloc la meta. Des del club han volgut felicitar el seu corredor per aconseguir una nova fita per al ciclisme local.
La resta dels participants de l'Escola de Ciclisme Ontinyent també van realitzar una gran competició, alguns d'ells quedant-se a les portes del pòdium com Pau Soriano que va ser 4t en la Gimcana de la seua categoria i Fran Gramage també 4t en la prova en línia d'Alevins de 2n any.
També cal destacar que entre els deu primers classificats van entrar Pau Vallés que va ser 10é en Principiants de primer any, José Manuel Perales 6é en Alevins de primer any, Sergi Ribera 8é en Alevins de segon any i Carla Sanchis 6a classificada en Alevins fèmines.