El ciclista d'Ontinyent Jordi Gandia es va imposar el passat cap de setmana en la carrera coneguda com a "Infierno toledano", IV Memorial Chineta, amb eixida i final en Burguillos de Toledo. La prova va comptar amb la participació de 180 corredors, que van afrontar un recorregut de 154 km.
En el tram final de carrera, Pau Llaneras va llançar l'atac que semblava definitiu i va traure 15 segons a Jordi Gandia Ribera (High Level Gsport-Grup Tormo) i Sinuhé Fernández Rodríguez (Aluminios Cortizo). A menys de 5 km, aconseguien al líder provisional i els tres van arribar al sprint final en Burguillos de Toledo.

Quan faltaven 200 metres per a meta, Jordi Gandia i Pau Llaneras vigilaven quina roda seria la bon. A 50m de meta Jordi Gandia seguia pel centre de la calçada. Just en eixe moment, Llaneras es va posar a l'esquerra del corredor ontinyentí i per un moment semblava que s'empotaria la victòria, però al final era Jordi Gandia qui creuava primer la línia de meta.