S'esperava un dia festiu al camp de l'Albaidense, Beniati es pintava de gala per rebre per primera vegada a l'Ontinyent 1931 CF en plenes festes de la localitat, però al pla futbolístic, la festa la va posar un imparable Lluís Felipe que ja s'ha col·locat entre els màxims golejadors del grup.
L'encontre començava molt bé per als de Roberto Bas, que quan encara no s'havia complit el minut 2 ja guanyava, després d'una jugada per banda esquerra un rebuig el va arreplegar Lluís Felipe per rematar al pal contrari desviat per un defensa i anotar el 0-1. A pesar de la contundència del resultat, els locals tindrien aproximacions a la primera meitat, però cap d'elles creant perill sobre la porteria d'Ivelin, que sols va haver d'intervindre al minut 29 en atrapar un remat de Joan. El gran protagonista de l'Albaidense va ser l'ontinyentí Edu, el porter va parar de tots els colors per deixar el resultat en 0-1 al descans, al frenar un mà a mà d'Osoro i un remat de cap de Marc Pomer.
La segona meitat tornaria a arrancar bé per als visitants, que al minut 5 van duplicar la renta amb un gran gol de Marc Pomer després de retallar a un defensa i creuar el baló, impossible per al porter local. Al minut 72 els ontinyentins sentenciarien el partit, després de diverses ocasions frenades per Edu, a la tercera del 'Búfalo' Mateo arribaria el seu gol, després de tornar a veure com el porter li guanyava en el mà a mà, el davanter va recollir el rebuig per fer el tercer, que deixaria enfonsats als albaidins. Només 3 minuts després, Lluís Felipe tornaria a marcar després de que el porter local tornar a guanyar un mà a mà a Mateo per fer un bonic gol, fent un difícil control i engaltant al fons de la xarxa. L'únic jugador de l'Albaidense que no va baixar les mans va ser Edu, que va tornar a eixir vencedor d'un mà a mà tant davant Mateo com davant Júnior, l'ontinyentí dels locals va evitar una golejada d'escàndol, però no va poder evitar la 'maneta' quan Galán va fer un remat des de la frontal que en ser desviat per un defensa va acabar al fons de la porteria.
L'Ontinyent 1931 CF continua invicte i imparable, i la pròxima eixida, amb menys de 3 dies de descans, serà Novelda, on espera el camp de la Magdalena i un Racing de Novelda cuer, que en l'últim encontre ja va millorar la seua imatge.